Logo LED verlichting

Een logo met LED verlichting brengt uw bedrijf aan de buitenzijde tot leven en geeft de bezoeker direct een herkenningspunt.  Welk ontwerp uw logo ook heeft, wij kunnen er altijd een logo met LED verlichting van maken. 

LED logo

Een LED logo is niet enkel iets voor op een pand. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een LED logo welke u gebruikt in een beursstand, of een LED logo gemonteerd aan de muur in uw vergaderruimte of ontvangstruimte. Of een LED logo verwerkt in displays of verwerkt tot kleine lichtbakjes. 

Logo in LED verlichting

Een 3D model van uw logo in LED verlichting kan in een etalage als blikvanger werken. Of laat een logo in LED verlichting aan het plafond hangen om in grote warenhuizen of bouwmarkten de plek van uw producten aan te geven. Zodra uw bedrijf in het oog springt via een herkenbaar logo zult u de aandacht van de klanten trekken. 

Bereik uw doelgroep met led-boarding

Onze creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Wilt u ook uw zichtbaarheid én klantenkring vergroten? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf de meerwaarde van Ledfactor lichtreclame. 085 – 222 06 72

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl