085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED gevelreclame

De gevel van het pand is de meest gekozen plek voor het bevestigen van een reclame. Een reclame kan op allerlei manieren aan de gevel bevestigd worden. Dit heeft uiteraard ook te maken met de bouw van het pand. Op welke ondergrond moet de LED gevelreclame vastgezet worden? Vooraf wordt dit gedegen door ons onderzocht. 

Logo op pand

Een logo op uw pand is een herkenningsteken voor klanten en bezoekers en geeft op een krachtige wijze uw identiteit weer. Het logo kan op vele manieren door ons geproduceerd worden. Denk hierbij aan een logo welke via een foliebelettering of een UV printtechniek aangebracht wordt op een achterplaat. De achterplaat wordt vervolgens aan de gevel gemonteerd. Wilt u liever geen bord aan de gevel dan kunnen we het logo via een foliebelettering op de ramen aanbrengen. 

Logo op pand
Verlicht logo pand

Gevel logo met verlichting

Een gevel logo met verlichting geeft uw pand een nog mooiere uitstraling. Het is niet alleen mooier maar het verzekert u ervan dat uw bedrijf of instelling ook ‘s avonds te zien is. Een gevel logo met verlichting kan gemaakt worden door het logo van boven of van onderen aan te lichten. Wilt u juist dat het logo van binnenuit aangelicht wordt? Ook daar zijn talrijke manieren voor die wij u tijdens een gesprek graag zullen uitleggen.

Gevelbelettering

Onder een gevelbelettering verstaan we de  vele vormen van reclame op de gevel. Denk hierbij aan gefreesde teksten, reclameborden of doosletters. Bekijk onze pagina over gevelbelettering om te weten te komen hoe u dit kunt toepassen voor uw bedrijf. 

Uithangbord met logo

Wilt u liever geen reclame aan uw gevel, of wellicht is het niet toegestaan? Dan is een uithangbord met logo een goed alternatief. Bekijk onze pagina over uithangbord met logo om te weten te komen hoe u dit kunt toepassen voor uw bedrijf. 

Veelgestelde vragen over LED gevelreclame

Hoe bepaalt Ledfactor de beste manier om LED gevelreclame te bevestigen?

Bij Ledfactor onderzoeken we vooraf zorgvuldig de bouw van uw pand en de ondergrond waarop de LED gevelreclame bevestigd moet worden. Dit zorgt ervoor dat we de reclame op de meest effectieve en esthetisch aantrekkelijke manier kunnen monteren, passend bij de structuur en stijl van uw pand.

Welke opties biedt Ledfactor voor het weergeven van een logo op mijn pand?

Uw logo kan op diverse manieren op uw pand weergegeven worden. Dit omvat opties zoals foliebelettering of UV printtechniek op een achterplaat, die aan de gevel gemonteerd wordt. Voor een subtielere benadering kunnen we het logo ook via foliebelettering op de ramen aanbrengen.

Hoe kan Ledfactor een gevellogo met verlichting creëren?

Een verlicht gevellogo verbetert de zichtbaarheid van uw bedrijf, zelfs in de avonduren. We bieden verschillende verlichtingsopties aan, waaronder het aanlichten van het logo van bovenaf, van onderaf, of van binnenuit. In een persoonlijk gesprek verkennen we graag de diverse mogelijkheden om de beste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >