085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Holobox (hologrambox)

De Holobox in de vorm van een LED hologram, is een unieke manier om een nieuw product, nieuw concept of uw bedrijf te presenteren. Door het vorm te geven met een unieke Holobox bent u er zeker van dat alle ogen er direct op gericht zullen zijn en mensen zich er absoluut over zullen verbazen.

Holografische LED schermen

Door een LED scherm op een dusdanige manier te plaatsen ontstaat er een holografische weergave waardoor het product lijkt te zweven in de omkasting. 

Een magnifieke 3D-presentatie die uw product zeker de aandacht zal geven die het verdient.

Hologram Box

Een geweldige ervaring voor bezoekers, voorbijgangers, congresdeelnemers of wie dan ook! Hiermee laat u echt iets zien waar zeker over nagepraat zal worden. Verbaas iedereen met deze unieke holografische presentatie.

De Holobox wordt vaak gebruikt om een persoon holografisch in te laten bewegen. Deze holografische persoon kan bijvoorbeeld een presentatie geven of een product presenteren aan het publiek. En wat te denken van de aanwezigheid van een persoon bij een vergadering? Alsof hij er lijfelijk bij aanwezig is; een unieke ervaring! Geen half hoofd meer via een klein beeldscherm, maar een volledig persoon. 

 

Hoe werkt een Holobox?

De Holobox is een lichtbox met aan de voorzijde een LCD-scherm. Via een projectie ziet men de persoon in de box. De persoon kan van tevoren een video opnemen welke geprojecteerd wordt of kan live via een camera spreken en bewegen.  Zodra de man of vrouw in het beeld van de camera komt is hij of zij via projectie te zien in de Holobox. Het is een optische illusie en voor de toeschouwers een unieke en onvergetelijke ervaring.

Heeft u iets bijzonders en opvallends nodig om uw producten de juiste aandacht te geven? Presenteer dan uw product via de Holobox. Holobox is in diverse afmetingen te verkrijgen en wij kunnen de box altijd voor u aanpassen naar uw eigen huisstijl. De Holobox kunnen wij integreren in een creatief vormgegeven design.

Veelgestelde vragen over de hologram box

Wat maakt de Holobox een unieke manier van presenteren?

De hologram box biedt een innovatieve en aandachtstrekkende manier om producten of concepten te presenteren. Dankzij de holografische LED-technologie lijkt het alsof het gepresenteerde object zweeft binnen de box, wat zorgt voor een verbluffend 3D-effect. Deze unieke presentatietechniek garandeert dat uw product de aandacht krijgt die het verdient en laat een blijvende indruk achter bij het publiek.

Hoe kan de hologram box worden ingezet bij evenementen of presentaties?

De hologram box is veelzijdig inzetbaar: van het holografisch weergeven van een persoon die een product presenteert tot het creëren van een indrukwekkende aanwezigheid bij vergaderingen. Het is mogelijk om een opgenomen video te projecteren of live een persoon te tonen die spreekt en beweegt. Deze technologie biedt een dynamische en interactieve ervaring, ideaal voor beurzen, congressen, en andere evenementen.

Is de hologram box aanpasbaar aan specifieke behoeften en stijlen?

Absoluut. De Holobox is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl. Wij bieden de mogelijkheid om de box te integreren in een op maat gemaakt design, zodat deze naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf en uw presentatiedoelen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >