085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Holobox (hologrambox)

De Holobox in de vorm van een LED hologram, is een unieke manier om een nieuw product, nieuw concept of uw bedrijf te presenteren. Door het vorm te geven met een unieke Holobox bent u er zeker van dat alle ogen er direct op gericht zullen zijn en mensen zich er absoluut over zullen verbazen.

Holografische LED schermen

Door een LED scherm op een dusdanige manier te plaatsen ontstaat er een holografische weergave waardoor het product lijkt te zweven in de omkasting. 

Een magnifieke 3D-presentatie die uw product zeker de aandacht zal geven die het verdient.

Hologram Box

Een geweldige ervaring voor bezoekers, voorbijgangers, congresdeelnemers of wie dan ook! Hiermee laat u echt iets zien waar zeker over nagepraat zal worden. Verbaas iedereen met deze unieke holografische presentatie.

De Holobox wordt vaak gebruikt om een persoon holografisch in te laten bewegen. Deze holografische persoon kan bijvoorbeeld een presentatie geven of een product presenteren aan het publiek. En wat te denken van de aanwezigheid van een persoon bij een vergadering? Alsof hij er lijfelijk bij aanwezig is; een unieke ervaring! Geen half hoofd meer via een klein beeldscherm, maar een volledig persoon. 

 

Hoe werkt een Holobox?

De Holobox is een lichtbox met aan de voorzijde een LCD-scherm. Via een projectie ziet men de persoon in de box. De persoon kan van tevoren een video opnemen welke geprojecteerd wordt of kan live via een camera spreken en bewegen.  Zodra de man of vrouw in het beeld van de camera komt is hij of zij via projectie te zien in de Holobox. Het is een optische illusie en voor de toeschouwers een unieke en onvergetelijke ervaring.

Heeft u iets bijzonders en opvallends nodig om uw producten de juiste aandacht te geven? Presenteer dan uw product via de Holobox. Holobox is in diverse afmetingen te verkrijgen en wij kunnen de box altijd voor u aanpassen naar uw eigen huisstijl. De Holobox kunnen wij integreren in een creatief vormgegeven design.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl