085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED Boarding

Steeds vaker wordt er LED boarding toegepast om reclame te maken langs de sportvelden. LED boarding is een manier van reclame maken via een digitaal reclamebord. Het voordeel van boarding met LED is dat er oneindig veel op geadverteerd kan worden en dat teksten, video’s of reclames in no time kunnen worden aangepast. Bovendien geeft een LED board veel extra dynamiek bij het spel, alles is volop in beweging. U kunt op afstand de reclameborden voetbalstadion heel makkelijk zelf aansturen. Door te kiezen voor LED boarding wordt u niet meer beperkt in het mogelijke aantal adverteerders. Hiermee creëert u dat u extra reclame inkomsten kunt genereren. 

Onze LED boarding heeft een zeer scherp en helder beeld zodat het een perfecte leesbaarheid geeft, ook op lange afstand. De pixel pitch voor LED boarding wordt afgesteld op het gewenste aantal meters kijkafstand.

LED boarding is een duurzame manier van reclame maken. De LED verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur. Dit ten opzichte van de traditionele reclamepanelen welke onderhevig zijn aan allerlei weersinvloeden en daarnaast geregeld vervangen moeten worden bij vertrek of komst van adverteerders. Bij LED boarding kunt u wisselingen van advertenties zelf eenvoudig via de software aanpassen en hoeven er geen reclameborden meer verwijderd of vervangen te worden. Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect werkende LED boarding.

LED boarding rand

Digitale reclameborden langs het speelveld

LED boarding is geschikt voor plaatsing rondom de velden bij indoor en outdoor sporten. Maar ook in ijsstadions kan deze digitale reclameboarding langs de baan geplaatst worden.  Om de spelers en schaatsers te beschermen worden er aan de bovenzijde van de boarding extra kussens aangebracht. Aan de achterzijde van de LED boarding zitten verstelbare montagesteunen waardoor de boarding op meerdere manieren te plaatsen is. 

LED boarding voetbalveld

Meer en meer zien we dat er LED boarding wordt ingezet langs het voetbalveld. Niet alleen geeft het de club de mogelijkheid om via een onbeperkt  aantal adverteerders de nodige inkomsten te verkrijgen. Voor adverteerders heeft LED boarding het voordeel dat zij bij iedere wedstrijd een andere reclameboodschap in kunnen zetten. Daarbij opgeteld dat het gebruik van LED boarding veel extra werkzaamheden voorkomt, maakt dat LED boarding tot een aantrekkelijke aanschaf.

LED scoreborden

Toon helder en duidelijk de scores weer via LED scoreborden. Deze LED scoreborden zijn in verschillende maten en opstellingen te verkrijgen. U kunt de supporters de score en de tijd tonen via een gebruiksvriendelijke instelling. LED scoreborden zijn er voor zowel outdoor als ook indoor sporten, zoals volleybal, basketbal en schaatsen.

LED advertising board

Een LED advertising board is een slimme manier om extra inkomsten te genereren. Koppel een advertising board aan een LED scorebord en verdien uw investering terug door de weergave van LED reclame-uitingen. Dit geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen terwijl u tegelijkertijd uw publiek informeert. Het is een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken en de boodschap over te brengen aan het publiek. Kies voor een LED advertising board en vergroot uw opbrengsten op een creatieve manier.

Scorebord voetbal

Het primaire doel van een scorebord is het juist weergeven van de actuele score. Voor alle toeschouwers in het stadion moet het scorebord goed en duidelijk leesbaar zijn. Daarom is de grootte van het scorebord en de karakterhoogte van de cijfers en letters uiteraard van belang. Betreft het een scorebord voetbal voor binnen of voor buiten, wilt u naast de score ook de tijd laten zien, wilt u er ook reclame op vertonen? Allemaal vragen waarover wij graag met u in overleg gaan om zo voor u tot de juiste keuze te komen. Bekijk daarnaast ook onze specialisaties

Veelgestelde vragen over LED boarding

Is LED boarding duurzaam in vergelijking met traditionele reclamepanelen?

Ja, LED boarding is een duurzame optie voor reclame. Het verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur dan traditionele reclamepanelen. Veranderingen in advertenties kunnen eenvoudig via software worden aangepast, wat de noodzaak om fysieke borden te vervangen elimineert.

Kan LED boarding zowel binnen als buiten worden gebruikt?

LED boarding is veelzijdig en geschikt voor zowel indoor als outdoor sportevenementen, inclusief ijsstadions. Voor de veiligheid van de spelers en schaatsers kunnen er extra kussens aan de bovenzijde worden toegevoegd, en de verstelbare montagesteunen zorgen voor flexibele plaatsingsmogelijkheden.

Wat zijn de verschillende soorten scoreborden die Ledfactor aanbiedt?

Ledfactor biedt een breed scala aan scoreborden, geschikt voor diverse sporten, zowel indoor als outdoor. Ons assortiment omvat LED scoreborden die helder en duidelijk scores, tijd, en andere relevante informatie weergeven. Deze scoreborden zijn beschikbaar in verschillende maten en configuraties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

 

Vraag offerte aan >