LED verlichting logo

Een logo met LED verlichting brengt uw bedrijf aan de buitenzijde tot leven en geeft de bezoeker direct een herkenningspunt.  Welk ontwerp uw logo ook heeft, wij kunnen er altijd een logo met LED verlichting van maken. 

LED logo

Een LED logo is niet enkel iets voor op een pand. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een LED logo welke u gebruikt in een beursstand, of een LED logo gemonteerd aan de muur in uw vergaderruimte of ontvangstruimte. Of een LED logo verwerkt in displays of verwerkt tot kleine lichtbakjes. 

Logo in LED verlichting

Een 3D model van uw logo in LED verlichting kan in een etalage als blikvanger werken. Of laat een logo in LED verlichting aan het plafond hangen om in grote warenhuizen of bouwmarkten de plek van uw producten aan te geven. Zodra uw bedrijf in het oog springt via een herkenbaar logo zult u de aandacht van de klanten trekken. 

Verschillende mogelijkheden van logo LED verlichting

Voor de mooiste vormen van gevelreclame bent u bij ledfactor aan het juiste adres. Bekijk ook eens onze gevelbelettering.

Led logo
Lichtbakjes_700x500_01
Specials_04
Lichtbakjes_700x500_02
LED_lichtreclame_700x500_23
Lichtbakjes_700x500_03

Van vergunningaanvraag tot eindmontage

Ledfactor lichtreclame heeft decennialang ervaring. Groot voordeel: wij hebben echt alles in eigen hand, van ontwerp en vergunningaanvraag tot productie en eindmontage.
Wij verzorgen voor u het hele traject.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl