085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED logo

Een LED logo kan een opvallend element zijn dat de herkenbaarheid van uw bedrijf verbetert. Of uw logo nu aan de buitenkant van uw bedrijfspand hangt of binnen op een beursstand staat, een LED verlichting logo trekt de aandacht.

Toepassingen van een LED logo

Een LED logo is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een LED verlichting logo aan de muur van uw vergaderruimte of ontvangstruimte. Ook op beurzen is een LED logo een echte blikvanger. Het kan zelfs geïntegreerd worden in displays of omgezet worden in kleine lichtbakjes.

LED verlichting logo voor speciale toepassingen

Een 3D-model van uw LED logo kan dienen als een opvallend element in een etalage. Overweeg ook om een LED verlichting logo aan het plafond te hangen in grote warenhuizen of bouwmarkten om de locatie van uw producten aan te duiden. Een goed zichtbaar en herkenbaar logo zal gegarandeerd de aandacht van klanten trekken.

Verschillende mogelijkheden voor een LED logo

Voor de mooiste vormen van gevelreclame bent u bij ledfactor aan het juiste adres. Bekijk ook eens onze gevelbelettering.

Led logo
Lichtbakjes_700x500_01
Specials_04
Lichtbakjes_700x500_02
LED_lichtreclame_700x500_23
Lichtbakjes_700x500_03

Veelgestelde vragen over een LED logo

Waarom zou ik kiezen voor een LED logo voor mijn bedrijf?

Een LED logo verbetert de herkenbaarheid van uw bedrijf aanzienlijk. Of het nu buiten aan uw bedrijfspand hangt of binnen in een beursstand staat, een LED verlicht logo trekt altijd de aandacht. Het biedt een moderne, opvallende manier om uw merk in de kijker te zetten.

Wat zijn enkele toepassingen van een LED logo?

LED logo’s zijn uiterst veelzijdig. U kunt ze gebruiken in uw vergaderruimte, ontvangstruimte, of als een blikvanger op beurzen. Ze kunnen ook worden geïntegreerd in displays of omgezet in kleine lichtbakjes, wat ze ideaal maakt voor verschillende commerciële settings.

Hoe kan een LED logo speciaal worden toegepast in retailomgevingen?

Voor de retailsector biedt een LED logo unieke mogelijkheden. Denk aan een 3D-model van uw logo in een etalage of een LED logo aan het plafond in grote warenhuizen of bouwmarkten om de locatie van uw producten aan te duiden. Deze toepassingen zorgen ervoor dat uw merk opvalt en de aandacht van klanten trekt.

Van vergunningaanvraag tot eindmontage

Ledfactor lichtreclame heeft decennialang ervaring. Groot voordeel: wij hebben echt alles in eigen hand, van ontwerp en vergunningaanvraag tot productie en eindmontage.
Wij verzorgen voor u het hele traject.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >