085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED scherm aanhanger

Door een LED scherm op een aanhangwagen te monteren is het mogelijk om overal uw content te communiceren. Zo is een LED scherm aanhangwagen ideaal om in te zetten bij evenementen. Wanneer u met uw bedrijf op  meerdere locaties bent gevestigd kunt u de LED scherm aanhanger laten rouleren tussen de verschillende vestigingen. Hiermee creëert u dus een multifunctioneel inzetbare reclame. Een bijkomend voordeel van de LED scherm aanhanger is dat er voor deze manier van reclame geen vergunning nodig is. 

LED scherm aanhanger aggregaat

LED scherm op een aanhanger

Een LED scherm op een aanhanger leveren wij als een complete set, dus incl. de aanhangwagen, het scherm en de opbouw van het scherm op de aanhangwagen. Soms is het niet mogelijk om op locatie elektriciteit te verkrijgen en is er een aggregaat nodig. Ledfactor kan dan tevens een aggregaat meeleveren. Ook hiervoor geldt dat er diverse mogelijkheden zijn. Laat ons uw wensen weten en wij maken voor u graag een voorstel op maat.

Mobiel LED scherm

Een mobiel LED scherm kan voor verschillende doeleinden worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan een promotiecampagne, een festival, een bedrijfsopening of voor reclame langs een autoweg om zoveel mogelijk voorbijgangers te bereiken. 

Wanneer u geen mobiel LED scherm voor langere duur nodig heeft, maar wel graag deze manier van reclame maken zou willen inzetten, neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden namelijk de mogelijkheid tot het huren van een mobiel LED scherm op een aanhangwagen. Graag kijken wij voor u welke LED scherm aanhanger op de door u gewenste dagen beschikbaar is.

Outdoor LED scherm

Een outdoor LED scherm beperkt zich dus niet tot een bepaald model scherm. Outdoor LED schermen zijn bij uitstek geschikt om in te zetten voor allerlei toepassingen en zijn ook nog eens verkrijgbaar in oneindig veel maten. Zet een outdoor LED scherm in voor uw gevelreclame, mast reclame, LED-wall, als mobiel LED scherm, als LED boarding bij sportevenementen of als LED scorebord. Naast de LED schermen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor buiten lichtreclame.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl