085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Transparant LED-scherm

Een transparant LED-scherm geeft u de mogelijkheid om uw afbeeldingen en berichten aan de voorzijde van de ramen op een dynamische manier af te spelen, terwijl u vanuit binnen gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Uw content wordt op flitsende wijze overgebracht aan het passerende publiek. De zicht doorlatendheid en de lichtinval blijven behouden. Een transparant LED-scherm  is dan ook ideaal voor het gebruik in etalages en gebouwen welke voornamelijk uit glas bestaan. De medewerkers behouden het nodige wenselijke daglicht. Een bijkomend voordeel is dat u voor een transparant LED-scherm geen vergunning nodig heeft doordat het scherm namelijk aan de binnenzijde van het raam hangt.

Transparante LED-schermen – Translucente LED-schermen

Deze transparante LED schermen zijn niet alleen geschikt om beelden naar buiten over te brengen. Ook voor een indoor toepassing zijn deze translucente LED schermen juist uitstekend geschikt. Spectaculaire beelden op een glazen wand in een kantoor of museum zijn echte eyecatchers en u kunt er zeker van zijn dat dit zal leiden tot de nodige reacties.

Bereik uw doelgroep met een transparant LED scherm

Onze creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Wilt u ook uw zichtbaarheid én klantenkring vergroten? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf de meerwaarde van Ledfactor lichtreclame. 085 – 222 06 72

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl