085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Transparant LED-scherm

Een transparant LED-scherm geeft u de mogelijkheid om uw afbeeldingen en berichten aan de voorzijde van de ramen op een dynamische manier af te spelen, terwijl u vanuit binnen gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Uw content wordt op flitsende wijze overgebracht aan het passerende publiek. De zicht doorlatendheid en de lichtinval blijven behouden. Een transparant LED-scherm  is dan ook ideaal voor het gebruik in etalages en gebouwen welke voornamelijk uit glas bestaan. De medewerkers behouden het nodige wenselijke daglicht. Een bijkomend voordeel is dat u voor een transparant LED-scherm geen vergunning nodig heeft doordat het scherm namelijk aan de binnenzijde van het raam hangt. 

Een LED-scherm wat transparant is wordt ook wel een Translucent LED-scherm genoemd. 

Translucente LED scherm

Translucente LED-schermen -Transparante LED-schermen

Deze transparante LED schermen zijn niet alleen geschikt om beelden naar buiten over te brengen. Ook voor een indoor toepassing zijn deze translucente LED schermen juist uitstekend geschikt. Spectaculaire beelden op een glazen wand in een kantoor of museum zijn echte eyecatchers en u kunt er zeker van zijn dat dit zal leiden tot de nodige reacties.

De grootte van het scherm

Bij het samenstellen van het LED scherm wordt er rekening gehouden met de grootte van het raam. Hierbij nemen we het budget en wensen van de klant altijd mee in het design en productieproces.

Expertise van Ledfactor

Met vele jaren ervaring zijn wij een betrouwbare partner op alle gebieden van LED reclames. Van verschillende soorten LED schermen, denk hierbij aan: LED schermen voor buiten en binnen. LED boarding langs de lijn bij sport wedstrijden. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf. We denken graag met u mee!

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >