085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED Schermen

LED schermen zijn moderne en efficiënte screens die uw bedrijf opvallend in de spotlight zetten. Met heldere en aantrekkelijke beelden trekken ze de aandacht en vergroten ze uw zichtbaarheid. Kies voor LED schermen om uw content op een innovatieve en effectieve manier over te brengen.

Hoe werkt een LED scherm?
Een LED scherm is opgebouwd uit een serie modules. Iedere module bestaat uit een groot aantal LED lampjes. Al deze modules worden aan elkaar gekoppeld waardoor er een groot verlicht beeldscherm ontstaat. Via software worden deze LED lampjes aangestuurd en verschijnt uw reclame of bericht helder op het scherm. Hoe dichter deze LED lampjes bij elkaar staan des te scherper wordt het beeld.

Energiezuinig:
Met een LED reclame scherm kunt u oneindig veel content en beelden plaatsen. Met ruim tachtigduizend branduren en daarnaast ook nog eens een laag energieverbruik maakt dat een LED reclame scherm tot een zeer aantrekkelijke aanschaf.

Software begeleiding:
Wij verzorgen voor u de opbouw en eindmontage op de door u gewenste locatie. Uiteraard maken wij u wegwijs in de software zodat u via uw eigen laptop de beelden en teksten altijd en overal kunt aanpassen. 

LED schermen

LED reclame schermen

Led reclame schermen kunnen in allerlei maatvoeringen geleverd worden en het is een ultiem medium voor het overbrengen van al uw reclames of berichten via de gevel van uw pand. Wanneer u denkt dat u via een gevelreclame toch niet het meeste aantal mensen kunt bereiken, bijvoorbeeld vanwege de ligging van uw pand, dan is een LED reclame scherm  gemonteerd op een mast een ideale oplossing. Een mast kan namelijk zo gepositioneerd worden dat uw LED reclame scherm, met daarop uw reclame, juist wel door zoveel mogelijk mensen bekeken kan worden. Op een reclamemast kunnen ook meerdere LED reclame schermen worden gemonteerd, bijvoorbeeld onder elkaar of in een driehoek montage. Wij komen graag bij u langs om ter plekke te bekijken wat voor u de meest ideale oplossing zou zijn.

LED outdoor & indoor screens

LED schermen kunnen niet alleen voor outdoor toepassing gebruikt worden maar zeker ook voor indoor gebruik. Deze screens verschillen echter wel van elkaar.

LED outdoor screen

Een LED outdoor screen is speciaal ontwikkeld voor buitenruimtes. Ze moeten dan ook bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Zon, regen en wind mogen niet van invloed zijn op de kwaliteit van deze schermen. Ook wanneer de zon volop schijnt moeten deze schermen nog een helder beeld blijven geven. Bij een outdoor screen is de kijkafstand veel langer dan bij een indoor screen. De resolutie kan dus lager liggen dan bij een indoor screen. LED outdoor screens worden vaak toegepast in winkelstraten, aan gevels van gebouwen, in stadions of bij evenementen.

LED schermen

LED indoor screen

Een LED indoor screen is speciaal ontwikkeld voor binnenruimtes. Daar dit scherm niet onderhevig is aan sterke weersinvloeden hoeft een indoor screen niet waterdicht te zijn. De kijkafstand tot het scherm bij een indoor screen is vaak aanzienlijk kleiner dan bij een outdoor screen waardoor er een hogere resolutie nodig is. Het heeft dan ook een lagere pixel pitch dan een outdoor scherm. De pixel pitch is de afstand tussen twee leds. Ook is de lichtintensiteit bij een indoor screen lager dan bij een outdoor screen. Deze indoor screens worden bijvoorbeeld  in winkels geplaatst, in musea, in conferentiezalen, boardrooms of in vergaderruimten. Ook lenen indoor screens zich uitstekend om door ons geïntegreerd te worden in displays. Zet deze interactieve POS displays in als marketingtool. Ons creatieve team ontwerpt en ontwikkelt samen met u graag een passend design voor uw product.

Evenementen

Groot LED scherm voor evenementen

Organisatoren van evenementen kiezen er steeds vaker voor om een groot LED scherm in te zetten. Door het gebruik van een groot LED scherm geeft het de organisatoren de mogelijkheid om op een snelle en adequate manier informatie aan de bezoekers te verschaffen. Maar niet alleen om boodschappen door te geven worden deze grote LED schermen ingezet. Ook worden ze veelvuldig gebruikt om beelden op af te spelen bij festivals, concerten, sportevenementen of uitvaarten. De schermen kunnen in allerlei afmetingen geleverd worden. Ook bij deze grote LED schermen verzorgen wij voor u de eindmontage. 

Transparante LED schermen

Misschien wilt u wel graag een LED reclame scherm bij uw pand maar leent de ruimte op uw gevel zich er niet voor of wilt u liever geen scherm aan het pand gemonteerd hebben. Dan zijn de transparante LED  schermen voor u wellicht een goede oplossing. Maak reclame via uw ramen en behoud de mogelijkheid om zelf naar buiten te kunnen blijven kijken. 

Voordeel: Voor een transparant LED scherm, welke aan de binnenzijde van het raam wordt geplaatst, heeft u geen vergunning nodig.

Transparant LED scherm

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >