085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED specialisaties: een verlichte eye catcher nodig?

Zoekt u iets bijzonders en iets dat niet standaard te verkrijgen is? Wij maken alles op maat en geheel in overleg met onze klanten. Noem ons uw wensen en wij maken het. Wij werken met een zeer creatief, gedreven en vakkundig team van medewerkers die allemaal een meer dan tevreden klant ten doel hebben. Tel daarbij op dat wij over alle nodige geavanceerde productietechnieken beschikken waarmee wij de meest mooie en unieke creaties kunnen produceren. Wat voor u misschien onmogelijk lijkt maken wij mogelijk.

Een paar van de vele technieken die wij beheersen zijn o.a. 3D-printen, lasersnijden, CNC frezen, 3D robot frezen, vacuümvormen, UV-full-colour printing, lamineren, flexificeren en nog veel meer kunststof bewerkingen. 

Leg uw wensen en ideeën bij ons neer en wij zullen ervoor zorgen dat ze ten uitvoer worden gebracht. Laat u versteld staan door de talrijke mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Van uitbundige creaties tot ingetogen sfeervolle vormen. Wij ontwerpen in nauw overleg met u het uiteindelijke product. En voor ieder product geldt dat er gewerkt wordt met duurzame en energiezuinige LED verlichting. 

Bij LED specialisaties kunt u bijvoorbeeld denken aan LED art, kunstzinnige of abstracte verlichte vormen, een bijzonder logo met LED-verlichting,  een verlichte balie, verlichte plafond reclame, verlichte kantoorwanden, 3D objecten met LED-verlichting etc. De mogelijkheden zijn onbegrenst.

Bereik uw doelgroep met LED specialisaties

Onze creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Wilt u ook uw zichtbaarheid én klantenkring vergroten? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf de meerwaarde van Ledfactor lichtreclame. 085 – 222 06 72

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl