085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Lichtreclame laten maken

Wilt u graag een lichtreclame laten maken omdat u beter zichtbaar wilt zijn en uw pand een eigen identiteit wilt geven?  Of wellicht heeft u een nieuwe bedrijfsnaam, een ander logo of een geheel nieuwe huisstijl? Dan bent u bij Ledfactor aan het juiste adres om uw nieuwe lichtreclame te laten maken.

LED lichtreclame

LED lichtreclame op het pand geeft uw bedrijf of instelling een professionele uitstraling. Door te kiezen voor een verlichte reclame weet u zeker dat u niet alleen overdag maar ook ‘s avonds in het schemer en in het donker duidelijk te zien zult zijn. Door te kiezen voor LED lichtreclame haalt u het hoogst haalbare rendement uit uw investering; uw bedrijf is te allen tijde duidelijk zichtbaar. En dat is precies wat u wilt…opvallen bij zoveel mogelijk potentiële klanten. 

lichtreclame laten maken

Lichtreclame laten maken met energiezuinige LED

Wanneer u uw lichtreclame laat maken door Ledfactor bent u ervan verzekerd dat uw lichtreclame wordt voorzien van duurzame en energiezuinige LED verlichting.  Door gebruik te maken van LED verlichting en opvallende kleuren weet u zeker dat uw reclame het gewenste effect zal hebben. Alle reclames worden in eigen huis gemaakt; wij beschikken over alle nodige productietechnieken, waarbij we de letters en logo’s frezen en laseren uit hoogwaardige materialen. 

Lichtreclame laten maken door Ledfactor: van aanvraag vergunning tot eindmontage

Ledfactor ontzorgt u in het laten maken van lichtreclame: van het aanvragen van de vergunning tot het monteren van de reclame op uw gevel. Door onze vele jaren ervaring kunnen wij fungeren als partner gedurende het gehele traject totdat de gewenste lichtreclame aan uw gevel hangt. Ledfactor regelt voor u het volledige traject van ontwerp en vergunning tot aan oplevering en eindmontage. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte van de voortgang en blijven vanzelfsprekend met u in overleg om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Bekijk daarnaast ook onze buiten lichtreclame en gevel lichtreclame mogelijkheden. 

Oliehoorn lichtreclame
TGI Fridays lichtreclame
Service Direct lichtreclame
previous arrow
next arrow

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >