085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Gevel lichtreclame

De gevel van het pand is de meest gekozen plek voor het bevestigen van een lichtreclame. Een gevel lichtreclame kan op allerlei manieren gemonteerd worden. Dit heeft uiteraard ook te maken met het type pand. Op welke ondergrond moet de reclame gemonteerd worden? Soms kunnen de letters rechtstreeks op het pand vastgezet worden, een andere keer moet er gekozen worden voor montage op profielen of op een achterplaat. Wij zorgen altijd voor de beste en mooiste oplossing voor uw gevel lichtreclame en verliezen daarbij het kostenaspect niet uit het oog. 

Gevel lichtreclame
LED gevelreclame

LED gevelreclame

Een LED gevelreclame op het pand geeft aan waar een onderneming gevestigd is en geeft uw bedrijf of instelling een professionele uitstraling. Nog beter wordt het wanneer uw onderneming ook ‘s avonds in het schemer of in het donker te zien is. Door te kiezen voor een LED gevelreclame bereikt u zowel overdag als ook  ’s nachts het passerende publiek.

Al onze LED gevelreclames worden voorzien van duurzame en energiezuinige LED verlichting. Door gebruik te maken van LED verlichting en opvallende kleuren weet u zeker dat u de aandacht zult trekken. Alle reclames worden in eigen huis gemaakt; wij beschikken over alle nodige productietechnieken. Wij frezen, laseren of printen en gieten de letters en logo’s uit hoogwaardige materialen.

Uw logo op uw gevel

Wilt u uw logo op uw gevel? Ook dat is mogelijk met de LED gevelreclame van Ledfactor. Een logo in LED verlichting op uw gevel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van verschillende soorten materialen zoals bijvoorbeeld  acrylaat, Dibond, Forex of Aluminium. Ledfactor freest de teksten en logo’s met CNC precisie uit. Op die manier komt uw logo geheel volgens huisstijl op de gevel. Hiermee bent u duidelijk herkenbaar en straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit. 

Logo gevel

Veelgestelde vragen over gevel lichtreclame

Hoe wordt gevel lichtreclame gemonteerd?

De montage van gevel lichtreclame hangt af van het type pand en de ondergrond. Soms is directe montage op de gevel mogelijk, terwijl in andere gevallen gekozen moet worden voor montage op profielen of een achterplaat. Wij analyseren de situatie zorgvuldig om de beste en meest esthetische montagemethode te kiezen, altijd met oog voor kostenefficiëntie. 

Wat zijn de voordelen van LED gevelreclame?

LED gevelreclame biedt een professionele uitstraling zowel overdag als ’s nachts, dankzij duurzame en energiezuinige LED-verlichting. Deze verlichting garandeert dat uw onderneming altijd zichtbaar is, waardoor u continu aandacht trekt van voorbijgangers.

Zijn LED gevelreclames energiezuinig?

Ja, onze LED gevelreclames zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook helpt bij het verlagen van uw energiekosten. Deze duurzaamheid maakt LED een ideale keuze voor langdurige verlichte reclame.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >