085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED Wall

Een LED wall is eigenlijk een heel groot beeldscherm bestaande uit meerdere aan elkaar gekoppelde segmenten (een segment is een zogeheten cabinet). Al deze cabinets tezamen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor er een haarscherp beeld ontstaat. In de LED wall zijn geen naden te zien. Ieder cabinet bestaat uit een groot aantal LEDs. Een LED wall kan in iedere gewenste vorm en maat opgebouwd worden voor zowel binnen- als buitentoepassing. Juist voor buitengebruik zijn LED walls uitermate geschikt omdat ze bestendig zijn tegen regen, hagel en zonlicht. De pixel pitch verschilt al naar gelang het een LED wall voor binnen- of voor buitentoepassing is. 

De LED wall is aan te sturen via een software programma, welke u door ons vakkundig personeel uitgelegd zal worden. 

LED Wall

Led wall kopen

Een LED wall kopen? Denk dan niet alleen aan een lange rechthoekige LED wall. Doordat het een modulair systeem is kunnen wij de LED wall bouwen naar uw eigen compositie. Ook een LED wall in bijvoorbeeld een U-vorm is te maken. Wij ontwerpen de LED wall aan de hand van de beschikbare ruimte. De klant staat bij ons centraal. Vanuit dat standpunt zullen wij altijd voor u naar de beste oplossing zoeken, rekening houdend met uw wensen en het beschikbare budget. 

LED Videowall

Eerder werden videowall opgebouwd uit LCD schermen. Een groot nadeel van LCD schermen is dat de naden te zien blijven, waardoor het beeld van de videowall helaas niet strak is en dit uw marketing helaas niet ten goede komt.  De LED technologie is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan waardoor het nu mogelijk is om LED videowall bij storytelling  in te zetten. Door deze techniek kunnen visuals en content perfect afgespeeld worden, waarmee de boodschap zeker zal binnenkomen bij de toeschouwer. Het is zaak om goed na te denken over waar u een videowall voor wilt inzetten. Om tot het kiezen van de juiste LED videowall te komen moet er namelijk rekening worden gehouden met meerdere technische facetten. Samen met u brengen wij alles in kaart om zo tot de juiste keuze voor uw LED videowall te komen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl