085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Buiten lichtreclame

Buiten lichtreclame is een geweldige manier om uw bedrijf te laten opvallen en uw boodschap te communiceren met een groot publiek. Ledfactor biedt een breed scala aan LED reclame mogelijkheden, waaronder buiten lichtreclame. Door het plaatsen van een LED scherm aan de gevel of op een mast, kunt u opvallende bewegende beelden en berichten afspelen die een grote aantrekkingskracht hebben op voorbijgangers en automobilisten. Onze lichtreclame voor buiten is van hoge kwaliteit en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zodat uw boodschap altijd duidelijk wordt weergegeven. Kies voor buiten lichtreclame van Ledfactor en laat uw bedrijf opvallen.

LED gevelreclame

Lichtreclame buiten

Naast de lichtreclame oplossingen voor buiten, zoals LED schermen, lichtbakken en gevelreclame biedt Ledfactor ook de mogelijkheid voor een verlichte reclamezuil. Als u liever geen reclame aan uw pand wilt bevestigen of uw pand zich er niet voor leent, dan zou u voor deze oplossing kunnen kiezen.

Deze zuilen zijn in allerlei hoogtes en breedtes te vervaardigen en kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig worden uitgevoerd. Bij de verlichte versie wordt de zuil van binnenuit verlicht, uiteraard door een energiezuinige LED verlichting. Vaak wordt er gekozen voor het uitfrezen van de bedrijfsnaam en het huisnummer. Zuilen waarop meerdere bedrijfsnamen komen te staan, worden vaak voorzien van acrylaatborden waarop de namen van de bedrijven via een UV printtechniek worden geprint.

Onze zuilen, maar ook LED schermen, lichtbakken en gevelreclame kunnen op maat worden gemaakt en zijn in talloze vormen, maten en kleuren door ons te produceren. Kies voor lichtreclame buiten van Ledfactor en laat uw bedrijf opvallen in het straatbeeld.

Lichtreclame op uw gevel

Een goed vormgegeven lichtreclame op uw gevel vergroot de zichtbaarheid van uw organisatie. Laat u hierin adviseren door het team van Ledfactor.  Door de jarenlange ervaring hebben wij een zeer goede expertise opgebouwd. Wij zullen u advies geven over het type lichtreclame welke het beste bij uw pand zal passen en daarbij voor uw bedrijf de hoogste attentiewaarde zal opleveren. U kunt verzekerd zijn van een creatief ontwerp met een hoogwaardige uitvoering.

Dakreclame

Dakreclame

Naast de gevelreclame is er ook de mogelijkheid om dakreclame te laten maken. Dit houdt in dat uw bedrijfsnaam en/of logo boven op het dak wordt geplaatst. Dit vraagt om een heel andere manier van montage omdat deze teksten onder een grote windbelasting komen te staan. Na een gedegen voorbereiding, waaronder een voorinspectie van het dak, worden deze LED dakreclames met behulp van een stalen constructie op het dak gemonteerd. Ook hiervoor geldt dat wij u in dit traject volledig begeleiden van ontwerp tot de uiteindelijke montage. U kunt er zeker van zijn dat uw bedrijf door de dakreclame van Ledfactor in de wijde omtrek te zien zal zijn.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >