085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Uithangbord met logo

Uithangbord met Logo voor uw bedrijf? Ledfactor biedt ook voor een uithangbord bij de deur of een bord aan een lantaarnpaal talloze mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten uithangborden, van een bord aan een lantaarnpaal tot een uithangbord bij de deur. Het uithangbord met logo is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten en op te vallen in de drukke straten. Wij kunnen het bord in iedere gewenste vorm, kleur of formaat maken en het logo op verschillende manieren aanbrengen, zoals in foliebelettering of CNC graveren en inkleuren. Het uithangbord kan gemaakt worden van diverse materialen, zoals hout, metaal of kunststof. Hiermee bent u vanaf beide zijden te zien en kunt u gemakkelijk de aandacht trekken van potentiële klanten en uw bedrijfsnaam laten zien aan voorbijgangers. Een persoonlijke touch voor uw bedrijf!

Verlichte uithangbord

Ook een uithangbord kunnen we voorzien van een mooie esthetische LED lichtarmatuur.  Daarnaast kunnen ook lichtbakjes voor binnen toepassing geproduceerd worden met daarop een tekst en/of  logo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shop-in-shop lichtbakjes waardoor een productmerk direct opvalt binnen een winkelconcern of een lichtbak voor op een food-truck. U bent hiermee altijd direct herkenbaar in beeld bij de consument.

Uithangbord laten maken

Wilt u een uithangbord voor bij uw bedrijf laten maken? Dan denken wij graag met u mee over de vorm, maat en het materiaal. Wanneer wij uw ideeën in kaart hebben gebracht kunnen wij voor u een ontwerp en offerte maken. 

Uithangbord horeca of winkel

Bent u op zoek naar een uithangbord voor uw winkel of bij uw horecagelegenheid? Of wilt u graag een uithangbord voor aan een mast of lantaarnpaal? Wat uw wens ook is, wij kunnen het voor u ontwerpen, produceren en monteren. Wij hebben in de loop der jaren al vele ontwerpen gemaakt en geproduceerd voor heel veel bedrijven zoals een café, restaurant, kapper, barbier, bakkerij, drogisterij, slagerij, fietsenmaker, bouwmarkt en supermarkt. 

Uithangbord

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl