085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Gevelbelettering

Gevelbelettering is een effectieve manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Bij Ledfactor bieden we diverse oplossingen voor gevelbelettering, van gefreesde gevelletters tot verlichte doosletters en borden met folieteksten. Onze gevelbelettering kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en budget. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing of juist voor een opvallende, hoogwaardige uitvoering. Onze CNC-snijfolie en UV-printtechnieken zorgen voor een nauwkeurige afwerking en een lange levensduur van uw gevelbelettering. Kies voor Ledfactor voor professionele gevelbelettering die bijdraagt aan de herkenbaarheid en uitstraling van uw bedrijf. 

Logo op pand
Reym gevelletters

Gevelletters

Gevelletters worden door ons CNC gefreesd of gelaserd. Door deze manier van produceren bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Wij frezen of laseren de teksten en logo’s met precisie voor u uit, geheel conform huisstijl. Deze beletteringen kunnen zowel verlicht of onverlicht gemonteerd worden en worden daarbij vaak op afstandhouders op de gevel aangebracht. Hierdoor ontstaat er een optische diepte. Een andere manier is om de gevelletters op een bord of aluminium profiel te monteren. Waar u ook voor kiest, wij zorgen altijd voor een perfect eindresultaat.

Verlichte gevelletters

Door een LED-verlichting boven of onder de gevelletters aan te brengen zorgt dit ervoor dat uw bedrijf ook in het donker te vinden is. Door het plaatsen van een schemerschakelaar gaat de verlichting automatisch aan zodra het enigszins schemerig begint te worden.

Doosletters

Doosletters zijn hoge opliggende letters welke een unieke en chique uitstraling aan uw bedrijf geven. Klik hier om meer te leren over doosletters en de toepassing(en) ervan.

Expertise van Ledfactor

Neem vandaag nog contact op voor een gesprek of bekijk onze veler voorbeelden. Met jaren ervaring hebben we altijd een oplossing die past bij uw wensen. 

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl