085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Transparante LED-folie

Wanneer u een zo hoog mogelijke lichtdoorlaat van uw ramen wilt houden zijn de nieuwste zelfklevende transparante LED schermen de beste oplossing. Deze transparante LED schermen zijn namelijk gemaakt van een heldere foliesoort en zijn zelfklevend. In de schermen is een UV filter aangebracht waarmee vergeling tegengegaan wordt. De schermen zijn slechts een paar mm dun en zeer licht van gewicht. Bij deze schermen zijn geen strepen meer van de led koppelingen in de folie te zien. Het zijn de schermen van de toekomst!

Doordat het materiaal ultradun en zeer elastisch is zijn de schermen uitermate flexibel en zelfs op te rollen. Vanwege deze flexibiliteit zijn de schermen door ons op allerlei plekken eenvoudig te monteren. Denk hierbij aan plaatsing op ramen van entrees, ronde draaideuren, zijkanten van roltrappen of winkelpuien. De montage van deze schermen gebeurt aan de binnenkant van het raam waardoor een vergunning niet nodig is. Deze screens zijn verkrijgbaar vanaf een kleine pixel waardoor het mogelijk is om haarscherp beeldmateriaal af te spelen op de ramen, terwijl de schermen zelf nagenoeg onzichtbaar zijn.

Deze zelfklevende schermen lenen zich voor heel veel toepassingen. Hierbij valt te denken aan interieurinrichting, winkelinrichting of bijvoorbeeld verwerking in POS displays

 

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >