085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

Doosletters

Doosletters zijn een prachtige manier om uw bedrijfspand op te laten vallen. Bij deze techniek wordt aluminium gebogen in het model van een letter en voorzien van hoogwaardige en zuinige LED-verlichting. De letters zijn voorzien van acrylaat letters die het LED licht op prachtige wijze uit laten komen. Naast de traditionele methode van produceren via CNC-frezen of laseren, is er ook de mogelijkheid om doosletters te produceren via 3D printing. Deze letters worden na het aanbrengen van LED verlichting afgegoten met acrylaat en bieden ook een geweldig lichteffect.

Ook overdag zonder verlichting geven doosletters het pand een chique uitstraling. Bij Ledfactor kunt u terecht voor doosletters op maat, passend bij uw wensen en budget.

Doosletters
Gevelletters

Gevelletters

Ledfactor zorgt ervoor dat gevelletters CNC worden gefreesd of gelaserd, geheel volgens uw huisstijl. Hierdoor garanderen wij een optimaal resultaat. De beletteringen kunnen zowel verlicht als onverlicht gemonteerd worden. Meestal worden de gevelletters op afstandhouders op de gevel bevestigd, waardoor er geen regenwater op blijft liggen en de letters een optische diepte krijgen. Een andere optie is om de gevelletters op een bord of op een aluminium profiel te monteren. Ongeacht uw keuze, wij zorgen altijd voor een perfect eindresultaat.

Verlichte gevelletters

Door een LED-verlichting boven of onder de gevelletters aan te brengen zorgt dit ervoor dat uw bedrijf ook in het donker te vinden is. Door het plaatsen van een schemerschakelaar gaat de verlichting automatisch aan zodra het enigszins schemerig begint te worden.

Logo op pand

Een logo voor op het pand kan in vele uitvoeringen gemaakt worden. We kunnen het CNC frezen of laseren uit allerlei soorten materialen. Ook kan het logo op dezelfde manier opgebouwd worden als een doosletter, waardoor ook het logo opliggend aan de gevel gemonteerd kan worden. Nog specialer wordt het wanneer het logo geheel gevacuümvormd wordt. Hierbij maken wij eerst een mal, in de vorm van het logo. Daarna wordt het logo gevacuümvormd in het materiaal en de kleur die u wenst. Hierin wordt dan de energiezuinige LED verlichting gemonteerd.  Een hele bijzondere en unieke manier van een LED gevelreclame.

Logo gevel

Veelgestelde vragen over doosletters

Hoe worden doosletters bij Ledfactor geproduceerd?

Bij Ledfactor worden doosletters gemaakt met hoogwaardige technieken zoals CNC-frezen of laseren. We bieden ook de innovatieve optie van 3D-printing aan, waarmee we nog meer maatwerk kunnen leveren. Onze letters zijn verrijkt met energiezuinige LED-verlichting en worden afgewerkt met acrylaat voor een heldere en opvallende uitstraling.

Kan ik doosletters krijgen die passen bij mijn specifieke bedrijfsstijl?

Absoluut! Wij bij Ledfactor begrijpen het belang van merkconsistentie. Daarom bieden wij maatwerk doosletters aan, die volledig aangepast kunnen worden aan uw huisstijl en wensen. Of het nu gaat om lettergrootte, kleur, of lichteffecten, wij zorgen dat de doosletters naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >