085 - 222 06 72 info@ledfactor.nl

LED-Gaas – Transparant LED met toepassing in Glas en kunststof

Met nieuwe technologieën en slimme ontwerpen worden LED-schermen steeds vaker gebruikt in gewone dingen. Een interessant voorbeeld is wanneer ze worden geïntegreerd in gaas, waardoor een mix van handigheid en mooi subtiel uiterlijk ontstaat. Dit LED-Gaas kan zowel in het glas worden verwerkt als er los achter worden geplaatst.

Je kunt nog steeds naar buiten kijken door zo’n raam, waar de buitenwereld jouw content ziet. Het raam wordt als het ware een levend kunstwerk, waarbij jouw boodschap deel uitmaakt van het raam. Hetzelfde kan in een kantoorruimte: LED-Gaas kan als een tussenwand in een ruimte worden geplaatst. Hierdoor ontstaat niet alleen een visuele scheiding, maar ook een manier om berichten te tonen en de sfeer aan te passen. Met LED-Gaas kan je van alles laten zien, afhankelijk van wat je nodig hebt. Het zorgt ook voor nieuwe ideeën in architectuur.

Kortom, Gaas-LED opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor creativiteit en handigheid. Het combineert moderne technologie met mooie ontwerpen, waardoor plekken interessanter worden om in te leven en te werken. Ook nog een groot voordeel: Er is geen vergunning voor nodig.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Bel of mail ons, wij denken graag met u mee!

085 – 222 06 72
info@ledfactor.nl 

Vraag offerte aan >